14ª Jornada (Dissabte, 16-2-2013)

AE ROSES 2 - FC L'ESCALA 3

Alineació: Iker; Narcís, Marcos, Iván; Joel; Oriol, Didac / Aleix, Joan, Biel.

Gols:  0-0 /Descans/ 0-1 Oriol (min.15), 1-1 (min.21) /Descans/ 1-2 Joel (min.31), 2-2 (min.34) /Descans/ 2-3 Joel (min.47).

Victòria justa dels escalencs en un partit molt igualat que no s'ha decidit fins als últims instants, davant un molt bon equip que ha quedat 3ºClassificat de Lliga. El primer quart ha estat de domini escalenc fent un joc combinatiu i de toc espectacular davant el qual el conjunt local poca cosa ha pogut fer ja que gairebé no ha passat de mig camp, això si només s'ha n creat un parell o tres d'ocasions de gol potser ha mancat una mica de profunditat. Al segon període fins al gol escalenc el partit era calcat al primer parcial però inexplicablement amb el gol marcat al minut 3 l'equip s'ha relaxat i el rosincs a partir de llavors han passat a dominar el partit amb una pressió easfixiant creant a part del gol, tres-quatre aproximacions amb perill a la porteria anxovera. Els visitants després del gol no han creat cap ocasió de gol. La tercera part ha estat igual que la primera encara que el joc desplegat no ha estat tant espectacular, ha estat més pràctic per parts dels visitants. El gol ha arribat al minut 7 d'aquest període després que en Joel aprofités un refús del bon porter rosinc després d'un xut d'en Didac. El domini del joc ha estat escalenc i a part del gol s'hauria pogut ampliar l'avantatge en tres ocasions força clares de gol però han estat els rosincs que han aconseguit el gol de l'empat a manca de dos minuts que acabés aquest parcial després d'una pèdrdua de pilota de l'equip escalenc al intentar sortir del darrera amb la pilota controlada. Al quart període els anxovers han mostrat molta ambició i han anat pel partit des de l'inici però el gol no arribava després de gaudir de tres-quatre ocasions de gol per aconseguir-lo. Quant ja semblava que l'empat era irremediable els escalencs han aconseguit la victòria mercès a Joel amb un bon xut creuat després d'una bona jugada individual. La jugada del partit l'ha protagonizat el nostre porter l'Iker que ha aturat un xut d'un jugador local des del mig del camp (al veure'l avançat) que ha aturat l'Iker anant cap enrera amb l'espuela la pilota l'ha controlat  l'ha tret jugada iniciant jugada d'atac pels anxovers davant la incredulitat del p´lbic assistent, jugadors i entrenadors...
En definitiva victòria justa però amb patiment del FC L'Escala en un partit molt exigent i complicat.

AMB AQUESTA VICTÒRIA L'EQUIP ACABA COM A PRIMER CLASSFICAT DE LA 1ªFASE DE LLIGA !!! ENHORABONA A TOT L'EQUIP !!!

A SEGUIR TREBALLANT AMB LA MATEIXA INTENSITAT I GANES A L'ESPERA DE LA 2ªFASE DE LLIGA... SERÀ UNA LLIGA EN LA QUE ENS ESPEREN MOLTS BONS EQUIPS I QUE S'HAURA DE JUGAR AMB MOLTA INTENSITAT TOTS ELS PARTITS