3ª Jornada (Dijous, 6-12-2012)

Partit que s'havia de disputar el passat 28-10-2012 però degut a la Forta Tramuntana que va bufar aquell Cap de Setmana es va haver d'Ajornar.

FC L'ESCALA 2 - CF PERALADA 3

Alineació: Iker; Narcís, Marcos, Jordi; Oriol; Joel, Didac / Aleix, Iván, Biel.

Gols: 1-0 Joel (min.1) /Descans/ 1-1 (min.13), 1-2 (min.17), 1-3 (min.20) /Descans/ 2-3 Joel (min.34)  /Descans/ 2-3.

Derrota totalment injusta dels escalencs vist el joc desplegat per un i altre equip i al gran nombre d'ocasions de gol que han desaprofitat els anxovers incloent un penalty fallat, tres pals i tres ocasions en que un defensa xampanyer ha tret la pilota sobre la mateixa línia de gol quan tothom ja cantava el gol. Els costaners han portat sempre el pes del partit dominant en tot moment i creant joc i ocasions de gol de sobres per guanyar el partit, inclús amb comoditat ja que a ningú hagués estranyat que els locals haguéssin marcat 8 ó 9 gols però la gran actuació del porter peraladenc, la mala sort i en altres ocasions l'escassa punteria han impedit que avui el FC L'Escala guanyés el partit. A part la clau ha estat l'enorme eficàcia dels visitants ja que en les tres primeres aproximacions a la porteria escalenca en un període de 7 minuts han aconseguit marcar els seus tres gols, a part dels gols només s'han acostat amb perill en un llançament de falta que s'ha estavellat al travesser i no ha entrat per autèntica mala sort. En definitiva, derrota totalment injusta calcada a la que es va patir contra La Salle però amb la diferència que avui es disposava de la plantilla completa, s'ha de dir que aquest any la manca de punteria i la mala sort esta penalitzant molt a l'equip ja que s'han perdut ja dos partits que són molts, tenint en compte que en les darreres tres Lligues només s'ha perdut un partit per temporada aconseguint el Títol en les dues darreres Temporades.
PER ACABAR, RES A RETREURE ALS NENS, TOT AL CONTRARI FELICITAR-LOS PER l'ESFORÇ I L'ACTITUD EN EL CAMP I ENCORATJAR-LOS PER SEGUIR TREBALLANT TAL COM HO ESTAN FENT ....  FORÇA L'ESCALA !!!