2ª Jornada (Diumenge, 9-12-2012)

Partit que s'havia de disputar el passat 21-10-2012 però degut a Forta Tempesta de pluja que va haver-hi aquell Cap de Setmana, el Consell Comarcal va decidir AJORNAR tots els partits que s'havien de jugar.

CE PORTBOU 3 - FC L'ESCALA 6

Alineació: Iker; Narcís, Marcos, Jordi; Joel; Biel, Didac / Aleix, Iván, Oriol.

Gols: 0-1 Joel (min.2), 0-2 Narcís (Min.4) /Descans/ 1-2 (min.19) /Descans/ 1-3 Oriol (min.27), 2-3 (min.31) /Descans/ 2-4 Marcos (min.38), 3-4 (min.43), 3-5 Oriol (min.44), 3-6 Didac (min.46)

Victòria escalenca en un camp que pocs equips treuran quelcom de positiu ja que el CE Portbou a part de comptar d'un molt bon equip que juga amb molta intensitat i que compta amb dos-tres bons jugadors té "l'ajuda" del públic local que s'ha indicar que segueix com sempre posant molta pressió a l'arbitre, als jugadors visitants i protestant-ho absolutament tot; s'ha de remarcar que el CE Portbou només havia perdut un partit en tota la Lliga. Els anxovers han començat molt bé al partit, portant la iniciativa en el joc i creant bones ocasions per marcar, en els primers cinc minuts ja havia marcat dos gols i els locals pràcticament no havien passat de mig camp. A partir de meitat del primer període els escalencs seguien dominant però sense crear gaire perill i els locals només s'acostaven en xuts llunyans. Al segon quart ha seguit amb la mateixa tònica que al principi del primer quart ja que els escalencs han desaprofitat un parell de clares ocasions per ampliar l'avantatje en el marcador, però llavors ha arribat la lesió d'en Joel (que no ha tornat ha jugar en tot el partit degut una forta pilotada a l'estómac) i els cinc següents minuts l'equip ha quedat descol.locat i ha ho acusat, fet que ha aprofitat el CE Portbou per situar un esperançador 1 a 2 en el marcador, després del gol i fins al final del segon parcial pràcticament cap dels dos equips ha gaudit de cap més ocasió per marcar. El tercer quart ha començat amb un equip local que ha sortit amb molta intensitat però han estat els escalencs que han tornat a marcar en una bona jugada col.lectiva, els portbouencs lluny d'enfonsar-se han seguit lluitant i amb més cor i joc directe que pas bon joc han aconseguit crear vàries ocasions de gol, el 2 a 3 ha arribat quan faltaven 5 minuts per acabar aquest període i han estat uns minuts d'incertesa pels escalencs que ha vist com els locals apretaven de debó això si sense crear ocasions molt clares de gol. El quart període ha estat de domini escalenc ja que s'ha jugat molt bé amb l'habitual joc de toc i combinació, els visitants han marcat només iniciar-se el parcial mitjançamt un falta indirecta (cesió) que ha executat magistralment en Marcos, els locals en una jugada aïllada ha posat un preocupant  3 a 4 en el simultani però això no ha afectat als anxovers que han seguit portant el pes del partit, en els darrers cinc minuts han aconseguit marcar els dos darrers gol que els hi ha donat una justa i important victòria.