12ª Jornada (Dissabte, 19-1-2013)

CE SALLE FIGUERES 2 - FC L'ESCALA 5

Alineació: Iker; Narcís, Marcos, Iván; Joel; Didac, Oriol / Joan, Aleix, Jordi, Biel.

Gols:  0-1 Oriol (min.3) /Descans/ 0-1 /Descans/ 0-2 Oriol (min.28), 0-3 Didac (min.33) /Descans/ 0-4 Oriol (min.37), 1-4 (min.38), 2-4 (min.39), 2-5 Joel (min.40).

Partit molt seriós dels anxovers que s'han venjat de la injusta derrota que van patir enfront els escolars a L'Escala en el partit de la primera volta. Com en la darrera ocasió la Temporada passada que es va visitar La Finca els escalencs han estat superiors als locals i s'han imposat justament en un partit en que s'ha tornat ha estar molt ferm defensivament ja que tot l'equip ha pressionat de forma espectacular, pel que fa al joc ofensiu s'ha jugat com sempre portan el pes del partit i fent l'habituall joc de toc i combinació. En els tres primers períodes els figuerencs no han inquietat pràcticament la porteria escalenca i les dues vegades que han xutat de fora l'àrea l'Iker s'ha mostrat molt segur. Per al seva banda els escalencs tot i només han marcat un gol en els dos primers períodes n'han pogut fer alguns més ja que el porter escolar ha fet tres molt bones parades i els jugadors han estavellat dues pilotes al travesser, una en Marcos i l'altra en Joel.  En el darrer parcial, els locals han marcat després d'una pèrdua de pilota innocent al intentar sortir amb la pilota jugada des del darrera (com fem sempre... i seguirem fent), després pràcticament en la següent jugada han tornat a marcar després d'una gran jugada que ha acabat amb un potent i ajustat xut. Però els escalencs no s'han vingut avall tot i que en aquells instants La Salle ha agafat molta moral i semblava que anava per totes ja que només al cap d'un minut en Joel ha marcat el cinquè gol en una bona jugada individual. Des d'aquest moment i fins al final del partit la porteria escalenca no ha tornat a passar cap mena de problema, tot al contrari  els costaners encara haurien pogut incrementar el compte golejador en un parell de bones ocasions de gol.