10ª Jornada (Diumenge, 23-12-2012)

CF PERALADA 0 - FC L'ESCALA 7

Alineació: Joan; Narcís, Aleix, Iván; Joel; Oriol, Didac / Biel.

Gols:  0-1 Oriol (min.5) /Descans/ 0-1 /Descans/ 0-2 Didac (min.26), 0-3 Didac (min.34), 0-4 Joel (min.35) /Descans/ 0-5 Oriol (min.41), 0-6 Joel (min.44), 0-7 Didac (min.45).

A pesar de les tres importants baixes, espectacular partit el realitzat per l'equip escalenc davant un rival que poca cosa ha pogut fer davant la gran superioritat que avui han mostrat els anxovers. Des del primer fins al darrer minut els costaners han estat concentrats i amb molta intensitat defensiva i no han donat opció als xampanyers ja que només han xutat en una ocasió a porteria. A part com sempre, s'ha jugat molt bé ofensivament "tocant" i combinant durant tot el partit i creant moltes ocasions de gol a part dels gols. Felicitar a l'equip per l'actitud i caràcter demostrat i per els darrers quatre-cinc partits que s'han jugat a un gran nivell.

BON NADAL I PRÒSPER ANY NOU !!! I APROFITEU AQUESTES FESTES PER DESCANSAR I CARREGAR LES BATERIES DE CARES A LA SEGONA PART DE TEMPORADA ...