Torneig Vila Llançà (Diumenge, 31-3-2013)

FC L'Escala 1 - AE Roses 2
FC L'Escala 2 - CE Salle Figueres 3
1/4 Fin.: Llançà 2 (3)-FC L'Escala 2 (1)
7º-8º Lloc: FC L'Escala 7-FE Figueres 1

Avui no ha pogut ser, una altra vegada serà ... FELICITATS pel CE LLANÇÀ que ha estat el millor equip i un just CAMPIÓ. ENHORABONA !!!!

Avui no ha estat el millor dia pel nostre equip, hem sortit desendollats i com si la cosa no anés amb nosaltres, en fi una mica "sobrats" i quan ens n'hem volgut donar compte la dinàmica negativa ja la teniem a sobre. Dels tres primers partits, dir que hem estat malament, el primer contra La Canya no mereixiem l'empat ja que hem anat a remolc sempre i hem marcat en les dues úniques aproximacions a la porteria contrària, en el partit contra l'AE Roses hem merescut l'empat sobradament però no hem estat fins de cara a porteria i hem estat tous defensivament i això penalitza molt i el tercer i últim partit de la Lligueta hem estat superats per La Salle en tot moment per La Salle amb l'excepció dels últims cinc minuts en que hem maquillat el resultat, aquests resultats ens han portat al quart lloc de la Lligueta.
El partit de quarts l'hem hagut de jugar contra el CE Llançà primer de l'altre grup i el nostre principal rival en Lliga dels últims quatre anys, ha estat un partit que a la primera part hem dominat al rival això si sense tenir massa ocasions de gol i en la única ocasió en que els locals s'han acostat a la nostra porteria han marcat, només mancaven dos minuts per acabar aquest període. A la segona part hem tornat a apretar de valent i fruit d'això hem gaudit d'un parell de bones ocasions de gol que no hem sabut aprofitar. L'empat ha arribat mitjançant un bon xut de fora l'àrea d'en Joel, però de cop ha semblat que ens agafa la por de guanyar i el Llança ho ha aprofitat per donar un pas al davant i ha creat una clara ocasió de gol que no ha entrat per molt poc. El 2-1 l'han marcat quan faltaven tres minuts i ha vingut en una errada defensiva, lluny d'enfonsar-nos hem tornat a creure en nosaltres i hem tancat al seu camp al rival i quan semblava que la derrota era inevitable, en la darrera jugada del partit ha vingut l'empat a 2 en una bona jugada d'en Joel que després de robar una pilota s'ha desfet d'un defensor i ha fet una gran passada a l'espai que ha definit magistralment l'Oriol fent una espectacular vaselina. Al final en els penals ha tingut més encert els locals i ha aconseguit la classificació per les semifinals, ha estat l'únic partit que el CE Llança no ha guanyat en aquest Torneig.
L'últim partit que era per la 7ª i 8ª posició no ha tingut història i els anxovers han estat molt superiors a la FE Figueres.

Ens ha arribat queixes dels comentaris que publiquem dels partits al nostre blog de part d'un dels entrenadors de La Salle Figueres, ja l'any passat l'altre entrenador de La Salle ens va comentar dels videos que penjavem al blog que si demanavem permís als altres clubs per fer-ho, veient que tenien una certa raó i per evitar-nos problemes (ja que no demanavem permís als altres equips) vam decidir de no penjar cap més video, d'això ara ja fa un any.

A l'entrenador de La Salle dir-li que ningú l'obliga a mirar el nostre blog i que nosaltres seguirem fent el blog com en els darrers quatre anys perquè és i serà un gran record pel pares, amics i familiars dels grans anys que hem gaudit del NOSTRE EQUIP. El Blog i les publicacions dels comentaris dels partits solament van dirigits al nostre entorn PARES, AMICS i FAMILIARS i no  cap als altres equips i els fem des de la nostra perspectiva i tal com veiem nosaltres els partits que juguen els nostres fills, no volem sentar càtedra i sabem que no sempre encertem amb els comentaris ja que hi ha altres persones que ho poden vuere diferent però és la nostra visió i la nostra veritat i ningú ens pot impedir d'opinar lliurement. I si no agraden els nostres comentaris ni la nostra forma de veure els partits com ja he dit abans, tan senzill com no consultar el NOSTRE BLOG.

Als nens i pares de la SALLE FIGUERES felicitar-los pel Torneig que han fet ja que heu demostrat que SOU UN GRAN EQUIP i sempre jugueu amb un GRAN FAIR-PLAY i teniu i tindreu sempre el nostre respecte. També dir-vos que si hem ofés amb algun dels nostres comentaris del blog a qualsevol pare, nen o familiar de la Salle Figueres, US DEMANEM PERDÓ I dir QUE LA NOSTRA INTENCIÓ NO ERA OFENDRE NI MOLT MENYS... , tot al contrari considerem a la Salle un dels bons equips que hi ha a la nostra Comarca ..., només expressem el que sentim i tal i com veiem nosaltres els partits els partits que juguen els nostres fills ...