5ª Jornada (Diumenge, 24-3-2013)

CF BASE ROSES 2 - FC L'ESCALA 4

Alineació: Iker; Narcís, Aleix, Iván; Marcos; Didac, Joel / Joan, Jordi, Oriol, Biel.

Gols: 0-1 Marcos (min.8) /Descans/ 0-2 Joan (min.23) /Descans/ 0-3 Oriol (min.32) /Descans/ 1-3 (min.42), 1-4 Joel (min.44), 2-4 (min.46).

En una matinal típica de primavera ja que ha començat amb sol i bona temperatura i ha acabat amb una intensa pluja, el FC L'Escala s'ha imposat justament al CF Base Roses en un partit en que l'equip escalenc ha anat de més a menys, davant un rival que tenia un parell de baixes (porter i defensa).
Els tres primers períodes han estat dominats totalment pels escalencs davant un rival que s'ha vist totalment superat i que ha tingut sort de no encaixar més gols ja que només la manca d'encert de cara a porteria dels escalencs ho ha impedit, per la seva banda els locals només s'han acostat a la porteria visitant amb un parell o tres de xuts de fora l'àrea que l'Iker ha parat molt bé. Tot i el domini dels escalencs, s'ha de remarcar que en el tercer període han baixat en intensitat i actitud en el seu joc encara que els locals no han aprofitat, el canvi radical d'actitud ha estat en el darrer període en que els escalencs s'han vist superats clarament en actitud i en ocasions de gol pels rosincs encara que realment el resultat no ha perillat mai ja que quan els rosincs han marcat l'1-3 ja que quan semblava que agafaven empenta per fer la remuntada ha ha arribat de seguida el 4ºgol dels visitants que ha marcat en Joel, que ha deixat sentenciat el partit, encara que els locals ho han seguit intentant sense defallir. Indicar que l'equip ho hagués pogut passar molt malament si hagués jugat amb la mateixa intensitat i actitud del 3º i 4ºparcials i els seus dos millors jugadors haguéssin coincidit en el camp en més períodes del que ho han pogut fer avui ja que únicament han coincidit en el camp en el darrer parcial ja que en els tres primers s'han intercalat fent de porter.