7ª Jornada (Diumenge, 14-4-2013)

PUF 3 - FC L'ESCALA 4

Alineació: Iker; Narcís, Joan, Jordi; Marcos; Oriol, Joel. / Aleix, Iván, Didac.

Gols: 1-0 Pol (min.8), 1-1 Joel (min.12) /Descans/ 2-1 Edgar (min.13) /Descans/ 2-2 Narcís (min.33) /Descans/ 3-2 Edgar (min.39), 3-3 Joel (min.42), 3-4 Marcos (min.48).

En un matí de primavera el PUF i el FC L'Escala han disputat un partit dels que fan afició, jugat amb molta intensitat i entrega per part dels dos equips i amb un altíssim ritme de joc. Cada equip jugant amb el seu estil de joc i fent el que millor saben fer, el PUF aprofitant el seu joc en llarg per aprofitar les caigudes, refusos i possibles errades defensives del rival i el FC L'Escala fent un joc més d'el.laboració de toc i combinació. El resultat sota el punt de vista anxover ha estat just i inclús ha estat un pel curt però també s'ha d'indicar que al final es podia haver acabat empatant ... Els costaners han dominat el ritme de partit i han tingut més control i a part han tingut més ocasions de gol que els unionistes ja que la majoria d'ocasions dels locals han estat xut llunyans i llançaments de còrner, encara que s'ha d'indicar a part dels gols han fet dos pals. Els escalencs han tingut moltes ocasions de gol però no s'ha estat encertat de cara a porteria, ja que a vegades per mala definició, altres per la bona actuació del porter local i altres per veritable mala sort s'ha hagut de patir fins al final per aconseguir la victòria ja que en Marcos ha marcat el gol al darrer minut en un magnífic xut creuat, fent esclatar d'alegria a tots els components de l'equip i a la Parroquia escalenca. Els anxovers també han estavellat un parell de xuts al pal i a part el seu porter ha parat molt.
En definitiva, victòria importantíssima del FC L'Escala davant un gran rival en un camp molt complicat de jugar-hi. Felicitar a tots els nens per l'entrega, intensitat i ganes que hi han posat i dir que avui s'ha jugat com a un VERITABLE EQUIP, tots a una i al 120%.
FELICITATS NENS !!! VISCA L'ESCALA !!!! SEGUIU AIXÍ, AMB L'ENTREGA, INTENSITAT I GANES QUE HEM DEMOSTRAT AVUI ...