8ª Jornada (Diumenge, 21-4-2013)

FC L'ESCALA 3 - EF MARCA HAM 1

Alineació: Iker; Joan, Aleix, Jordi; Marcos; Didac, Joel. / Narcís, Biel, Oriol.

Gols: 0-0 /Descans/ 1-0 Biel (min.14) / Descans/ 2-0 Oriol (min.29), 3-0 Marcos (min.32) /Descans/ 3-1  (min.37).

Victòria justa i importantíssima del FC L'Escala que l'acosta al titol de Lliga ja que els visitants eren un dels equips que encara obtaven al Titol de Lliga abans de la disputa d'aquest partit.
Gran partit el jugat avui pels costaners davant un equip molt intens i rocòs com és el EF Marca del 'Ham).
El partit ha estat totalment dominat pels locals fent el seu habitual joc de toc i combinació davant d'un conjunt visitant que ha abusat molt del futbol directe i gens combinatiu. Els escalencs a part dels gols han gaudit de 5-6 ocasions molt clares de gol que no han pogut transformar, per la seva banda els visitants només han donat sensació de cert perill els primers quatre minuts de l'últim quart a la resta de partit no s'han acostat a la porteria escalenca.