10ª Jornada (Diumenge, 5-5-2013)

FC L'ESCALA 3 - CF BASE ROSES 2

Alineació: Iker; Narcís, Aleix, Jordi; Joel; Oriol, Biel. / Joan, Iván, Didac.

Gols: 1-0 Oriol (min.12) /Descans/ 2-0 Joel (min.19) / Descans/ 2-1 (min.27), 2-2 (min.32) /Descans/ 3-2 Biel  (min.43).

Partit dels que fan afició el jugat entres dos molt bons equips. Important i justa victòria dels escalencs que pels mèrits realitzats podria ser tranquilament un pèl més àmplia.
Cada equip amb el seu estil de joc, més combinatiu el desplegat pels anxovers i amb més intensitat i pressió per part dels visitants. Els dos conjunt han jugat un partit amb molta intensitat i emoció fins als darrers segons de partit però ha esta l'equip escalenc que finalment s'ha emportat "el gat a l'aigua".
Primer quart molt igualat  en el que els locals han inaugurat el marcador en la darrera jugada de parcial dos minuts abans els rosincs es podien haver avançat en el marcador però el xut del davanter visitant s'ha estavellat al pal quan tothom cantava gol. Abans d'això el CF Base Roses no s'havia acostat a la porteria escalenca per la seva banda els anxovers havien desaprofitat dues clares ocasions de gol.
El segon quart ha estat totalment dominat pels escalencs i a part de marcar els egon gol ha gaudit de vàries ocasions de gol clares per ampliar el marcador fins i tot han estavellat dos xuts al pal.
El tercer quart ha estat dominat els primers sis minuts mitjançant la intensitat i entrega pel conjunt rosinc, de fet ha aconseguit empatar el partit (el segon gol en un penal que no ha existit). A partir de la meitat del parcial els escalencs s'han tret el domini de sobre han dominat el partit però no han creat ocasions clares de gol.
A l'últim parcial el domini l'ha portat l'equip local i les ocasions més clares les han tingut també els escalencs (han tornat ha estavellar una altra pilota al travesser) però el CF Base Roses sortia molt bé mitjançant ràpids contracops. El gol de la victòria escalenca l'ha marcat en Biel rematant molt atent i amb molt d'encert una passada de la mort d'en Joel. L'emoció per l'incert del marcador s'ha mantenir fins als darrers instants de partit.