3º-4ºLloc
FC L'ESCALA 2 (2) - CP SANTA PAU 2 (3)

Final
CF GLOBAL PALAMÓS 2 (3) - EF ST.FELIU G. 2 (3)

Bon Torneig del CF L'Escala en un campionat que el nivell dels equips era molt bo: CP Santa Pau (Campió La Garrotxa), EF St.Feliu G. (Campió Baix Empordà), EF Bosc Tosca (Sub-Campió la Garrotxa) i CF Global Palamós (Sub-Campió Baix Empordà).
Bons partits a la LLligueta fora els primers cinc minuts del partit contra el Global que es va tenir una "pàjara" que va aprofitar molt bé el conjunt palamosí per situar una inabastable 0-3 al simultani.
A la semifinal contra al meu mode de veure el millor equip del Torneig s'ha competit molt bé però finalment no ha pogut ser.
En el partit pel 3º i 4º Lloc partit molt igualat però amb major nombre d'ocasions de gol pels escalencs, dos d'elles molt clares un tir al pal i l'altre un defensor ha tret de la mateixa línia de gol una pilota que tothom ja donava per gol.
En definitiva molt bon Torneig el disputat pels anxovers en el que els hi mancat una miqueta de sort per aconseguir una classificació més bona, a part les dues baixes  també hi han influit la de l'IKer a la porteria (han jugat en Joan i en Joel de porters) i la de l'Aleix que s'ha trobat a faltar molt al centre de la defensa (hi han hagut de jugar en Joel i en Jordi).

S'ha de destacar que a partir del tercer partit de la Lligueta ens ha vingut a ajudar en Sergi del Benjamí Promoció ja que amb les dues baixes i la intensitat del Torneig ens ha ajudat i molt, ja que així hem tingut canvis per donar descans als nostres jugadors. A part ha estat molt bé i no ha desentonat gens, tot al contrari ens ha ajudat amb un parell de gols i en tasques defensives ha estat molt bé (com sempre que ha vingut a ajudar-nos). Moltes gràcies Sergi!!!