9ª Jornada (Dissabte, 15-12-2012)

FC L'ESCALA 5 - CE PORTBOU 0

Alineació: Iker; Narcís, Aleix, Jordi; Marcos; Didac, Joel / Joan, Iván, Oriol, Biel.

Gols:  0-0 /Descans/ 1-0 Biel (min.19) /2-0 Oriol (min.26), 3-0 Marcos (min.29) /Descans/ 4-0 Joel (min.40), 5-0 Biel (min.48)

Victòria menys fàcil del que pot indicar el marcador final davant un molt bon equip, molt físic i intens que mai ha abaixat els braços tot i anar per darrera en el marcador i que utilitza un joc ofensiu molt directe que sol anar mol malament al FC L'Escala. Els anxovers han  fet un partit molt complet en totes les seves línies (potser el més complet dels últims dos anys) ja que no ha donat opció en atac als visitants i ofensivament han combinat molt bé i no s'han precipitat mai tot i que ha tardat molt a arribar el primer gol (els escalencs han tingut vàries ocasions clares abans d'inaugurar el marcador). Els portbouencs no han inquietat pràcticament a la porteria escalenca i només s'hi han acostat tímidament mitjaçant un parell de xuts llunyans. En definitiva partit espectacular dels locals que segueixen en una clara línia de joc ascendent davant un rival que estarà a les primeres posicions de la classificació sense cap mena de dubte.